Even geduld

Pharo icon Pharo logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout

Kinderschoenen online

Collectie voor communie Fysieke en online winkel Kwaliteitsmerken

Hoe makkelijk is het dat je tegenwoordig alle kinderschoenen online kan kopen? Het maakt het echter wel moeilijker om zeker te zijn dat je een kwaliteitsvol paar schoenen hebt aangekocht. Daarom creëerden wij de mogelijkheid om de collectie kwaliteitsvolle kinderschoenen van onze winkel Pharo in Ieper ook online aan te schaffen! Zo ben je zeker dat je een degelijk paar schoenen bestelt.

Kwaliteitsvolle kinderschoenen online kopen

Wij kiezen enkel topmerken uit die bekend staan om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruik van degelijk materiaal. Zo weet jij zeker dat de kinderschoenen die je online bestelt en aan de deur laat leveren, effectief lang zullen meegaan. Je bestelt makkelijk leuke schoenen voor meisjes bij ons. Ook stevige jongensschoenen vind je snel in onze online winkel. Wij verkopen zowel alledaagse schoenen als feestelijke schoenen die perfect onder communiekleding passen. Wanneer je online kinderschoenen bij ons aankoopt, kan je deze ook gratis terugsturen als ze niet passen. Bij terugsturen verwachten we wel dat de schoenen in originele staat zijn, dat ze binnen de 14 dagen worden teruggestuurd en dat de kassabon erbij zit. Op die manier bieden we zowel in onze winkel in Ieper een persoonlijke service als via onze webshop voor kinderkleding.

Benieuwd geworden?

pharo communiekleding

Koop kwaliteit

Indien je nog met vragen zit over de pasvorm of exacte kleur van een bepaald paar kinderschoenen dat je online wil bestellen, kan je ons altijd contacteren. We beantwoorden al je vragen met veel plezier! Ook voor vragen in verband met terugsturen helpen we je graag verder. Onze bestellingen worden geleverd in België en Nederland. Bel ons op +32 57 22 80 96 of stuur een e-mail naar info@pharo.be voor meer informatie.

Stationsstraat 28900 Ieper, Belgiuminfo@pharo.bePharo+32(0)476729694www.pharo.be