Even geduld

Pharo icon Pharo logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout

Kleding voor de communie

Collectie voor communie Fysieke en online winkel Kwaliteitsmerken

Ben je voor de communie van je kinderen op zoek naar de perfecte kleding die ze kunnen dragen op die speciale dag? Kom dan zeker langs bij Pharo in Ieper! Wij hebben een uitgebreide collectie communiekleding voor kinderen die je zowel in onze winkel als online kan kopen. De merken die wij aanbieden zijn van hoogstaande kwaliteit.

Voor een communie koop je bij ons de mooiste kleding

Een belangrijk deel van een communie is natuurlijk de kleding van de communicant zelf. Het is de perfecte dag om jouw kind prachtig uit te dossen in een schitterende outfit. Wij verkopen communiekleding voor meisjes alsook voor jongens. De kleding voor meisjes bestaat zowel uit romantische jurken van bijvoorbeeld Miss Leod maar ook uit leuke jumpsuits waarin je dochter makkelijk kan spelen. Met onze communiekleding voor jongens krijg je al een blik in de toekomst dankzij de stijlvolle driedelige kostuums. Wij kiezen alle communiekleding die je bij ons in de winkel of online kan kopen uit met oog op een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer je langskomt in de winkel met je communicant, helpen we je graag zodat je de perfecte communiekleding kan kopen. Worden de kinderen het zoeken een beetje beu? Dan kunnen ze zich bezighouden in onze speelhoek terwijl jij rustig verder kijkt! Of maak het jezelf nog makkelijker en bestel de communiekleding online. De mooie kleding die je koos voor de communie wordt geleverd aan de deur, in België en Nederland.

Benieuwd geworden?

pharo communiekleding

Vind de perfecte communiekleding in de winkel of online

In onze kinderwinkel in Ieper kan je de ideale communiekleding voor je zoon of dochter kopen. Ze zullen er gegarandeerd uitzien om op te eten in hun prachtige kleding tijdens de communie en op de foto’s. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je deskundig advies geven over de communiekleding die je wil kopen. Ook wanneer je de communiekleding of dagelijkse kleding online bestelt, kan je bij ons terecht met al je vragen. Stuur gewoon een e-mail naar info@pharo.be of bel naar +32 57 22 80 96.

Stationsstraat 28900 Ieper, Belgiuminfo@pharo.bePharo+32(0)476729694www.pharo.be