Even geduld

Pharo icon Pharo logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout

Communiekleding voor een jongen

Collectie voor communie Fysieke en online winkel Kwaliteitsmerken

Ben je op zoek naar de perfecte communiekleding voor een jongen? Dan vind je gegarandeerd een leuke outfit bij Pharo in Ieper. Wij verkopen kinderkleding met oog op trends, maar ook op duurzaamheid. Een outfit voor een communie mag al eens wat chiquer zijn, maar moet natuurlijk ook comfortabel zitten voor het kind. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte uitdossing.

De perfecte communiekleding voor elke jongen

Bij Pharo vind je een uitgebreid aanbod aan communiekleding van kwaliteitsvolle merken waardoor er voor elke jongen een ideale keuze is. Je kan langskomen in onze winkel in Ieper voor persoonlijke begeleiding, maar je kunt ook al onze communiekleding online kopen. Soms is dat zelfs makkelijker met kinderen die niet graag winkelen. Onze winkel heeft ook een speelhoek waar de kinderen zich kunnen bezighouden tussen het passen door. Voor een volledige outfit kan je bij ons ook degelijke schoenen voor jongens kopen. Zo ziet elke jongen er helemaal tip top in orde uit in zijn communiekleding!

Benieuwd geworden?

pharo communiekleding

Vind een leuke outfit

In onze kinderwinkel in Ieper vind je naast kleding ook alle mogelijke accessoires om de communiekleding van elke jongen mee af te werken. Heb je nog vragen over ons aanbod? Contacteer ons dan gerust door een e-mail te sturen naar info@pharo.be of door te bellen naar +32 57 22 80 96. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze nieuwe collecties!

Stationsstraat 28900 Ieper, Belgiuminfo@pharo.bePharo+32(0)476729694www.pharo.be